Night in the Woods'un Geliştiricisi Yeni Projesini Duyurdu

Yeni stüdyo, yeni oyun

2017 tarihli Night in the Woods gerçekten de harika bir oyundu. Kendine has grafik tarzı, gerçekmiş gibi hissettiren hikayesi ve anlattığı etkileyici hikayeyle rahatlıkla herkese önerebileceğim güzellikte bir iş çıkarmıştı ortaya Infinite Fall.

Ancak stüdyo için işler sonrasında iyi gitmedi. Bu aslında temel olarak üç kişilik bir ekibin projesiydi, stüdyonun kurucusu Alec Holowka,  Bethany Hockenberry ve Scott Benson. Holowka, geçtiğimiz sene Zoe Quinn tarafından cinsel tacizle suçlanmış, bu açıklamaların ardından stüdyo Holowka'yla olan bağlarını koparmıştı. Bunun üzerinden bir hafta geçmeden Holowka intihar ederek aramızdan ayrıldı. Bu tatsız olayın detaylarını merak ediyorsanız şu haberimizde okuyabilirsiniz.

Hockenberry ve Benson bunun ardından çizer ve müzisyen Wren Farren'la bir araya gelerek, çalışanların sahibi olduğu The Glory Society stüdyosunu kurdular. Ve işte o stüdyonun ilk oyunundan ilk gizemli mesaj geldi :)

Paylaşılan tweette bir mezar taşının üzerine tünmüş bir karga görüyoruz. Taşın üzerinde kemik ve çatal ve çeşitli figürler var. Eşlik eden mesajsa "ay yükselir, rüzgar değişir" şeklinde.

Oyunun Night in the Woods 2 olmadığını, tamamen yeni bir oyun olduğunu söylüyor The Glory Society. Aldıkları tepkilerden de çok mutlu olmuşlar ve yakın zamanda daha fazla bilgi paylaşacaklarmış.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum