Ninja Kaplumbağalar'ın Yeni Filminin Çekimlerine Bu Yıl Başlanabilir

Heroes in a half shell!

Teenage Mutant Ninja Turtles, TMNT ya da ülkemizde bilinen adıyla Ninja Kaplumbağalar çoğu insan için çok ayrı bir yere sahiptir. Özellikle çizgi filmleriyle gönüllerde taht kuran Splinter Usta'nın öğrencileri, Leonardo, Raphael, Donatello ve benim şahsi favorim Michelangelo çok özel karakterlerdi. Her karakterin kendine has duruşu, hayata bakışı ve ayrı ayrı ustalaştıkları silahlarıyla girdikleri mücadeleleri izlemek büyük bir keyifti. Netekim bu efsanenin sinema filmleri için aynı şeyi söylemek pek mümkün değil. Filmlerin çoğunda bana göre pizza göndermeleri hariç Ninja Kaplumbağaları yansıtan pek bir şey yoktu.

Tüm eski filmleri bir kenara bırakıp yeni bir başlangıç yapmak isteyen Paramount, filme yeni bir reboot çekme kararı almıştı. Filmle ilgili henüz çok fazla detay yok ama son gelen gelişmelere göre filmin çekimlerine içerisinde bulunduğumuz 2019 yılında başlanılması bekleniyor. Kevin Eastman ve Peter Laird tarafından yaratılan Ninja Kaplumbağalar efsanesi belki de bu sefer adına yakışır bir film ile yüzlerimizi güldürmeyi başarabilir.

Son iki TMNT filminin yapımcıları arasında yer alan Andrew Form ve Brad Fuller reboot için çalışmalara başlamış bile. Bakalım bu ikili geçmiş hatalardan ders alıp yepyeni ve orijinaline uygun, komedi-aksiyon dengesi çok iyi tutturulmuş aşırı eğlenceli bir Ninja Kamplumbağalar filmi sunmayı başarabilecekler mi? Filmi kimin yöneteceği veya karakterleri kimlerin canlandıracağı belli değil, filmle ilgili haberler geldikçe kafamızda net bir imaj oluşmaya başlar.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum