Advertisement

Ninja'nın Yeni Yayın Platformu YouTube Mu Olacak?

Aklımızda deli sorular

Mixer’in kapanmasının ardından gözler, büyük sükse ile platforma transfer edilen Ninja ve Shroud’a çevrilmişti. Bir süredir yeni yayın yapmayan ikili, yavaş yavaş yeni hareketlerine hazırlanıyor gibi görünüyor. En azından Ninja’nın yakın zamanda YouTube üzerinde yayınlara başlayacağını söylemek mümkün.

Birkaç saat önce Ninja’nın YouTube kanalında “test” başlıklı bir canlı yayın açıldığı görüldü. Hemen kaldırılan bu içerik, tabi ki internetin gözlerinden kaçmamış durumda. Twitter kullanıcısı HYPEX’in aldığı ekran görüntülerinde bu içerik direkt olarak görülebiliyor. Haliyle bu durum akıllara tek bir soruyu getiriyor: YouTube Gaming Ninja ile anlaşma yapacak mı?

Şimdilik bu konu hakkında sessiz kalan Ninja’nın hafta içerisinde çeşitli sürprizler ile karşımıza çıkmasını bekliyoruz. Eşi Jessica Blevins’in hafta başında attığı şu tweet’te, bu hafta içerisinde gelecek bir açıklamaya işaret edilmişti.

Ninja’nın Facebook Gaming tarafından ciddi bir teklif aldığını fakat bunu reddettiğini de biliyoruz. Bakalım ünlü yayıncının yeni yayın platformu gerçekten YouTube mu olacak…

YORUMLAR
Parolamı Unuttum