Nintendo: "Switch'in Teknik Sorunları Yaygın Değil"

Sorunlar hakkında açıklama yapıldı

Nintendo’nun yeni konsolu Switch yaklaşık 10 gün kadar önce çıkışını yaptı. Her konsolun çıkışında olduğu gibi Switch’in de sorunları internette gözükmeye başladı.

Nintedo Switch’in sorunlarından en çok göz önünde olanının Joy-Con sinyallerinin kolayca karışabilmesi olduğunu söyleyebiliriz. Özellikle sol Joy-Con’un büyük sorunlar oluşturabildiği söyleniyor oyuncular tarafından. Joy-Con’a ek olarak bazı konsolların sebepsiz yere düşük wi-fi sinyali çekmesi ve şimdilik çok yaygın olmayan mavi ekran hatası da sorunlar arasında yer alıyor.

Nintendo da Switch hakkında çıkan sorunlara yönelik bir açıklama yaptı:

“Nintendo olarak, müşterilerimizin yarattığımız kaliteli ürünlerle olumlu bir deneyim geçirmesini istiyoruz. Yenilikçi bir teknolojide müşterilerin sorularının olması daha önce de görülmüş bir şey ve Nintedo Switch buna bir istisna değil. Konsol hakkında yaygın teknik problemler yok ve tüm sorunlarla çabucak ilgileniliyor. Sol Joy-Con’un sinyali de buna dahil.”

Nintendo, Switch almayı düşünenler için güven verici gözükebilecek bir açıklama yapsa da konsola sahip olan ve sorun yaşayan kişiler Nintendo’ya pek katılmayacaktır muhtemelen. İlerleyen günlerin neler getireceğini hep beraber göreceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum