Nintendo, Switch Sports'un Dünya Genelindeki Satışlarından Çok Memnun

Her yaştan oyuncuya hitap ediyor

Nintendo, yatırımcılarla düzenlediği soru cevap etkinliğinde Nintendo Switch Sports'un performansına dair de değerlendirmelerde bulundu. Nintendo başkanı Shuntaro Furukawa, oyunun tüm bölgelerde çok iyi çıkış performansı sergilediğini ve oyunun Switch oyuncu kitlesini büyütme potansiyelinin olduğunu söyledi.

Furukawa, Switch Sports'un normalde oyun oynamayan kişiler için bile erişilebilir olduğunu eklemiş, bu da ilerideki satışlara olumlu yansıması beklenen bir durum.

Furukawa oyunun Japonya'da her yaştan oyuncular arasında popüler olduğunu, Avrupa ve Kuzey Amerika'da ise daha çok Wii Sports ve Wii Sports Resort oynamış olan, 20'li yaşların ortasındaki oyuncular tarafından tercih edildiğini söylüyor. Oyunun bu şekilde kulaktan kulağa yayılarak daha yüksek satış rakamlarına ulaşacağı ve daha geniş yelpazede kitlelerce oynanacağını söyleyebiliriz.

Switch Sports Nisan ayında çıktığı için Nintendo'nun mali yıl raporları içerisinde kendisine yer bulamadı, bu yüzden net satış rakamları hakkında da bir bilgi yok.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum