Nintendo, The Legend of Zelda Breath of the Wild 2'yi Gelecek Seneye Erteledi

Gelecek bahardan önce çıkmayacak

Jason Schreier bir kez daha haklı çıktı ve Nintendo, The Legend of Zelda Breath of the Wild 2'yi 2023 yılının bahar aylarına erteledi. Schreier, 15 Haziran 2021 tarihinde attığı tweette, "Nintendo basın bülteninde BOTW2'nin 2022 yılını hedeflediğini söylediğine göre oyunun çıkış tarihi 2023" demişti :)

Zelda serisinin yapımcısı Eiji Aonuma paylaştığı videoda "Oyun için 2022 yılını hedeflediğimizi duyurmuştuk. Ancak geliştirme süremizi biraz daha uzatmaya ve çıkış tarihini 2023 ilkbahar ayları olarak değiştirmeye karar verdik. Oyunun bu yıl çıkmasını dört gözle bekleyen herkesten özür diliyoruz" şeklinde konuştu.

"Daha önce de duyurduğumuz gibi bu devam oyunundaki macera sadece önceki oyunda olduğu gibi yerde değil, bu sefer gökyüzünde de geçecek. Ama bu genişletilmiş dünya bunun da ötesine geçiyor ve yeni karşılaşmalar ve yeni oynanış öğeleri de dahil olmak üzere seveceğiniz çok daha fazla özellik bulunacak. Oyunun deneyimini özel hale getirmek için tüm geliştirme ekibi olarak durmak bilmeden çalışıyoruz, o yüzden lütfen siz de biraz daha bekleyin" diyor Aonuma.

Nintendo, Breath of the Wild 2'nin duyurusunu 2019 yılının haziran ayında yapmıştı.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum