Nintendo'nun Gizemli Korku Oyunu Bloober Team İle İlintili Olabilir

Kim bu Emio?

Dün Nintendo kanallarından sürpriz ve alışık olmadığımız tarzda bir tadımlık video yayınlandı. Emio adındaki bu korku oyununu tanıtımında sadece gülen surat maskesi takmış bir figür gördük.

Nintendo hayranları henüz hakkında hiçbir detay olmayan bu oyunun arkasında The Medium ve Layers of Fear'ın geliştiricisi, şu sıralar Silent Hill 2 Remake üzerinde de çalışan Bloober'ın olduğunu düşünüyorlar.

Bloober patronu Piotr Babieno yakın zaman önce verdiği bir röportajda Nintendo platformları için Project M isminde bir oyun geliştirmekte olduklarını söylemişti. "Project M her ne kadar bütçesi diğer oyunlarımıza göre belirgin ölçüde daha düşük olsa da uzun vadeli planlarımız için son derece önemli bir oyun" demişti Babieno.

Nintendo'nun kendi birinci parti stüdyolarının şu an için bu tür bir korku oyunu geliştirecek olması pek olası görünmüyor aslında, o yüzden bunun bir dış proje olma ihtimali yüksek. Bloober da hem korku türüne odaklanmış, hem de Nintendo için oyun geliştirmekte olduğunu söyleyen bir stüdyo. Bu ikisi bir araya geldiğinde tahminlerin doğru çıkma ihtimalini ben de yüksek görüyorum. Bloober, Project M'in detaylarının bu yıl açıklanacağını söylemişti, belki de şimdiden düğmeye basılmıştır.

YORUMLAR
doksanlariozleyenadam
12 Temmuz 2024 11:27

nintendo mario ve zelda dışında oyun yapıyor muydu ki?

Parolamı Unuttum