Nioh 2’nin PC ve PS5'e Ne Zaman Geleceği Belli Oldu

Collection’lar, Complete Edition’lar havada uçuşuyor :)

Soulsvari oyunlar içerisinde, kendine has bir tarzı olan ve bu sayede hatırı sayılır bir oyuncu kitlesine ulaşan Nioh serisinin de özel bir yeri olduğunu söyleyebiliriz. Nioh 2, sadece PS4 için çıkış yapmıştı ve PC’ye geliş tarihi merakla bekleniyordu. Koei Tecmo, Sony ve Team Ninja tarafından paylaşılan duyuru ile bu soru da cevabını buldu; 5 Şubat 2021 tarihinden itibaren PC oyuncuları da Nioh 2’yi oynayabilecekler.

Duyuruda sadece oyunun PC’ye gelişinden bahsedilmiyor. Malum, yeni bir konsol nesline geçmiş bulunuyoruz. Haliyle bu nesil için de güncellenerek gelmesi bekleniyordu, öyle olacağını da öğrendik bu duyuruyla.

Açıklamaya göre; PS5 için Nioh Collection ve PS4 ile PC için Nioh 2 Complete Edition, 5 Şubat 2021’de çıkacak. PS5 Nioh Collection’da Nioh Remastered – The Complete Edition ve Nioh 2 Remastered – The Complete Edition yer alıyor. Böylece PS5 için her iki oyunun da Remastered versiyonlarının geleceğini öğrenmiş olduk. Bir bilgi de oyunun PC versiyonunun Steam'e geleceği yönünde.

Duyuruda bir de Nioh 2’nin son ek içeriği “The First Samurai” ile ilgili bir bilgi paylaşılıyor, bu ek içerik 17 Aralık itibariyle çıkış yapacak. Anlaşılan o ki, Souls severler önümüzdeki birkaç ayı dolu dolu geçirecekler :)

YORUMLAR
Decypher
13 Kasım 2020 16:17

İyi bari bu sefer fazla bekletmediler. 2021'in en çok beklediğim oyunu olmaya aday :)

Parolamı Unuttum