Nisan Ayında Ne Oynasak?

Liste epey kabarık

Güneşin içimizi ısıtacağı, ağaçların çiçek açacağı ve oyun dünyasının bizi doyuracağı Nisan ayından hepinize merhaba. Bugün sizlerle Nisan ayında bizi en çok heyecanlandıran oyunlara bir göz atacağız.

Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy – 9 Nisan – PC, PS4, Xbox One, Switch - Capcom

nisan-big

Cevval avukatımız Phoenix Wright’ın üçlemesi nihayet PC ve ev konsollarında oyuncularla buluşmaya hazırlanıyor. Yıllardır sadece 3DS sahiplerinin keyfini çıkarabildiği bu üçleme, Nisan ayının başlarında bizlerle olacak.

Phoenix Wright adındaki ikonik avukatı yöneteceğimiz oyunda; müşterilerimizi tanıyacak, araştırma yapacak, ipucu arayacak ve mahkeme salonunda bol bol ‘itiraz ediyorum!’ diye bağıracağız. Diyalog ağırlıklı yapısı ve manga görüntüsündeki grafikleri ile bizi adaletin şaşmaz terazisine oturtacak Wright, keyifli dakikalar geçirmemizi sağlayacak.

Üçlemenin içerisinde Phoenix Wright: Ace Attorney, Justice for All ve Trials and Tribulations oyunları bulunuyor.

World War Z – 16 Nisan - PC, PS4, Xbox One – Saber Interactive

nisan2-big

Filminin üzerinden geçen 6 yılın ardından World War Z bu sefer de video oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Yüzlerce, binlerce zombiden oluşan ordulara karşı direneceğimiz oyunun PC versiyonu sadece Epic Store üzerinden satılacak.

Epic Store’a geçtiğini açıklayan ilk oyunlardan olan World War Z, kendilerini Quake Champions’dan tanıdığımız Saber Interactive tarafından geliştiriliyor. Filmde gördüğümüz Kudüs, New York ve Moskova gibi haritalar oyunda da bulunacak ve ileride daha fazla bölge de eklenecek. Oyun içerisinde 6 farklı sınıf arasından seçim yapabileceğiz.

4 kişilik co-op zombi öldürmece deneyimi sunacak olan World War Z, korkutucu tasarımları ile de dikkat çekiyor.

Anno 1800 – 16 Nisan, PC – Blue Byte Software

nisan3-big

1998’den beri bizimle birlikte olan Anno serisi, 4 yıl aradan sonra 7. oyunu ile karşımıza çıkmaya hazır. Sanayi devrimini konu alacak oyun şimdiden serinin hayranlarının dikkatini çekmeyi başardı.

Başarılı bir beta süreci geçiren Anno 1800 grafikleri, yeni animasyonları ve oynanış mekanikleri ile bizi heyecanlandıran isimler arasında. Sanayi Devrimi’ni sadece bir tema olarak değil oyun mekaniği olarak da kullanacak olan oyunda, kömür kullanımından zehirlenen işçileriniz grev yaptığında hiç şaşırmayın. İnsanoğlunun gelişimini, demir yollarını, topları ve tüfekleri üretişini yakından izleyebileceğimiz oyun, eskisinden de güçlü biçimde geri dönecek gibi görünüyor.

Mortal Kombat 11 – 23 Nisan, PC, PS4, Xbox One, Switch - NetherRealm

nisan4-big

Dövüş oyunlarının en kanlısı, en vahşisi, en acımasızı muhteşem biçimde geri dönüyor. Bu yılki The Game Awards töreninde sürpriz bir şekilde tanıtılan oyun, Nisan ayının en merakla beklenen oyunları arasında başı çekiyor desek yalan olmaz.

MK 10’un bıraktığı yerden devam edecek hikayesinde zaman içerisinde bir ileri, bir geri giderek dünyanın makus talihini kurtarmaya çalışacağız. Bu seferki baş kötümüzün ismi Kronika. Tanıdık yüzlerin bulunacağı kadrosunu yeni karakterlerle de güçlendirecek oyunda, birbirinden kanlı Fatality’leri yüksek çözünürlükte izleme şansımız olacak.

Artık efsanenin kanlı ve vahşet dolu dönüşüne gün saymaya başlayabiliriz.

Days Gone – 26 Nisan, PS4 – SIE Bend Studio

nisan5-big

Bu ay ne zombi oyunu yaptı dediğinizi duyar gibiyim… Ama Days Gone’da işler farklı, çünkü geliştiricisi SIE Bend Studio’nun da üstüne basa basa söylediği gibi bu oyundaki yaratıkların ismi zombi değil, freaker.

Deacon St. John ismindeki asi bir karakteri yönlendireceğimiz oyunda, hayatta kalma – gerilim öğeleri başrol oynayacak. Yanlış bir harekette zombi, pardon, freaker yemi olabilme ihtimali tetiği çekmeden önce bir kere daha düşünmemizi sağlayacak. Gizlilik öğelerinin de ön planda olacağı oyun, kelimenin tam anlamıyla devasa bir harita içeriyor.

Türkçe dil desteğine de sahip olan Days Gone, yaklaşık 30 saatlik bir macera sunacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum