Advertisement

No Man's Sky'ın Yeni Güncellemesi Visions'ın Fragmanı Sızdı

Aman aman nereye geldik bir anda?

Hello Games, No Man's Sky için "Visions" adında 3. bir güncelleme planlıyor. Aslında bu durum resmi olarak açıklanmadı fakat stüdyonun Youtube sayfasında keşfedilen liste dışı bir fragman, gelecek güncellemenin yakın zamanda tanıtılacağına işaret ediyor.

Peki bu güncellemede neler olacak? Videoya göre bu güncellemenin ana odağı çevre çeşitliliği. Yeni dünyaları keşfetmenin "eskisinden bile" eğlenceli olacağını belirten fragman, güncel gezegenlerin üzerinde değişiklikler yapılacağını da ifade ediyor.

Yeni güncelleme ile beraber gelecek "çeşitlilikte" doğa olayları da var. No Man's Sky'da artık gökkuşakları ile karşılaşmak mümkün olacak. Bununla beraber çok değerli materyaller keşfedebileceğiniz zorlu hava şartları da sizleri bekliyor.

Visions, antik uzaylı iskeletlerini incelemenizi de sağlayacak. Değerli uzaylı eserlerini toplayabileceğiniz güncellemede bu eserleri ana üssünüze yerleştirme şansınız da olacak. 

nms-skeleton-big

Herkesin katkıda bulunabileceği topluluk görevleri, yeni ifadeler, daha fazla inşa parçası, havai fişekler ve daha pek çok şey Hello Games'in Visions güncellemesinde olacak. Hello Games kendini affettirmek için oldukça sıkı çalışıyor gibi görünüyor. Siz No Man's Sky'ın son durumu hakkında ne düşünüyorsunuz?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum