No Man's Sky, 2020 Yılında Daha Da Büyüyecek

Hello Games güncellemelere devam edecek

Geçtiğimiz aylarda oldukça büyük ve ücretsiz içerik güncellemelerine kavuşan No Man's Sky, 2020'yi de oldukça hareketli geçirecek. Yapımcı Hello Games, bu sene için planladığı güncellemeleri ve No Man's Sky'ın geleceğini yayınladıkları bir blog yazısı ile paylaştı.

Son beş ayda gelen büyük güncellemelerden ve oyuncuların bu güncellemeler hakkındaki olumlu geri dönüşlerinin kendilerini memnun ettiğini belirten yapımcı ekip, evden çalışmanın zorluğuna da değinmiş. Bu sebeple bir süre boyunca oyuna ufak ama önemli güncellemeler gelecek.

Bu güncellemelerin ilki standart Exosuit Çantası'nın görünümünü değiştirecek. Bu yeni tasarımı satın almak ya da üretebilmek mümkün olacak. Bununla birlikte Blistering Mushroom, Watchful Protrusion ve Tentacle Spire gibi toksik bitkiler de artık Quiksilver Bot'un dükkanından satın alınabilecek.

Hello Games, önümüzdeki aylarda çok daha "heyecan uyandıracak" güncellemelerin yolda olduğunu da belirtmeden geçmemiş. Bununla birlikte ekibin bir kısmı da markanın yeni oyunu olacak The Last Campfire üzerinde çalışıyor.

YORUMLAR
ocelot1789
27 Nisan 2020 17:04

Oyun hiç oyuncu elinden tutmayana yakın bir yapısı var. Biraz fazla yüksek sabır gerektiriyor. Görevlerin çoğu Bugda kalmış hissi yaratıyor fakat aslında ne yapacağını düzgünce veya açık söylememesinden kaynaklanıyor. O kadar çok youtube videosu var ki böyle görevleri açıklamaya çalışıp bulamayan. Misal bir Araştırma Standı kurmanızı istiyor ama kurdurmuyor. Önce bir Çember inşa edip, elektrik bağlayıp içine öyle kurmanız gerekiyor vs. Bun çemberi kurup elektrik bağlama olayına dair en ufak işaret yok. Biraz beynimizi zorlayıp bulmamız gerekiyor. Mining ve craft olayları ve diğer çoğu şey çok iyi ama şu görev yapısı içerik olarak çok casual olsa da PS1 oyunları gibi çok daha belirsiz bir dilde anlatılıyor.

Parolamı Unuttum