No Man’s Sky’ın 3. Büyük Güncellemesi Origins Çıktı

Bu galaksinin hakikaten sonu yok gibi :)

No Man’s Sky, çıkışta hayal kırıklığı yaratıp da sonrasında toparlayan, hatta toparlamakla kalmayıp beğenilen bir oyun haline gelen yapımlar için gayet güzel bir örnek teşkil ediyor. Sonrasında atılan adımlar, gelen güncellemelerle oyunun çehresi değişti, takipçi kitlesini de hatırı sayılır bir düzeyde artırmayı başardı.

Şimdi de sırada Origins güncellemesi var. Üçüncü büyük güncelleme olan Origins için çıkış fragmanı yayınlandı:

Bu güncellemeyle birlikte; oyunda daha önce yer alan yıldız sistemlerine yeni gezegenler ekleniyor, bizlere keşfedilecek yeni dünyalar sunuluyor. Bazı sistemlerde birden çok yıldız bulunmakta, bu sayede daha farklı bir görünüm sunacak bizlere. Ayrıca gezegenlerin yüzey şekillerinde de, sundukları fauna, atmosfer, hava şartları açısından da farklılıklar söz konusu.

Oyunun arayüzünde de iyileştirmeler yapılmış, yeni renkler ve stillerle daha cazip bir ara yüz sunulmaya çalışılmış. Ayrıca, oyunun fotoğraf modu da elden geçirilmiş, yeni filtreler eklenmiş ve bazı güncellemelerle daha güzel ekran görüntüleri alma imkânı sunuluyor. Devasa yapılar ve tarihi hikayelerle de oyun deneyimi renklendirilmeye çalışılmış durumda.

Uzun lafın kısası, No Man’s Sky macerası yine büyük ölçekli bir güncellemeyle yoluna devam ediyor. Güncelleme hakkındaki tüm detaylara şu sayfadan ulaşabilirsiniz. Eğer bugüne kadar oynamamışsanız, şu sıralarda bütün platformlarda indirime girdiğini de hatırlatmış olayım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum