No Man's Sky'ın Korku Temalı Desolation Güncellemesi Yayınlandı

Dead Space'e selam

No Man's Sky'ın çıkışından beri kat ettiği yol gerçekten de inanılmaz. Her yeni güncellemeyle oyun adeta yeni bir çehreye bürünüyor ve Hello Games'in emeğini gerçekten de takdir etmek lazım. Nerede çıkışından yerden yere vurulan oyun, nerede şimdiki No Man's Sky?

Hello Games oyun üzerinde hiç durmadan çalışmaya devam ediyor ve son olarak da oyuna korku öğeleri ekleyen ücretsiz Desolation güncellemesi yayınladı. Bu güncelleme oyuna prosedürel olarak yaratılan yük gemileri, yeni hikaye içerikleri gibi unsurlar ekliyor.

Aslında No Man's Sky'da önceden de korkumsu öğeler vardı (Whispering Egg gibi), ama Desolation güncellemesinin eklediği terk edilmiş yük gemileri, içlerindeki organik uzaylı yuvaları ve Alien'ı çağrıştıran görüntülerle oyunculara Dead Space'i andıran hisler yaşatacak gibi görünüyor.

Bu yük gemileri tamamen prosedürel olduğundan yine iki gemi birbirine benzemeyecek ve her geminin farklı bir hikayesi olacak. Gemilerde topladığınız ipuçları ve kişisel eşyalar sayesinde hikayeyi bir araya getirebilecek, kaptanın seyir defterini bularak da geminin son anlarını öğrenebileceksiniz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum