No Man's Sky'ın Sızdırılan Fragmanında Dev Mech'ler Var

Exo Mech fragmanı karşınızda

Bu akşam düzenlenecek olan Inside Xbox yayınında çok büyük ihtimalle No Man's Sky'ın yeni fragmanını izleyeceğiz. Bu tahminin yapılma sebebiyse Microsoft'un YouTube'daki resmi Xbox kanalında yanlışlıkla No Man's Sky'ın Exo Mech fragmanının yayınlanmış olması tabii ki.

Video çok da uzun süre durmadı ve hemen kaldırıldı ama elbette videoyu alanlar çoktan paylaşmaya başlamıştı.

Exo Mech'lerin pek de çevik olduğunu söylemek mümkün değil ama talep edilen yeniliklerden birisiydi ve gayet de güzel görünüyorlar. Ayrıca mech'ler hem maden ışınlarına, hem de lazerlere sahip; bu sayede etrafta dolaşırken kaynak toplamanız da, Sentinel temizlemeniz de kolay olacak.

Özellikle de Mech sevenler bu güncelleme ile No Man's Sky dünyasına çekilecek gibi duruyor. Hello Games oyunun sıkıntılı çıkışından bu yana muazzam yol kat etti, oyunun arkasında durdu ve yaptığı güncellemelerle No Man's Sky'ı bambaşka bir hale büründürdü. Oyuna bundan yaklaşık 1.5 ay önce biyolojik uzay gemileri de eklenmişti.

YORUMLAR
ocelot1789
8 Nisan 2020 05:00

Dün tekrar başladım karantina sebebiyle. Oyunun potansiyeli aşırı yüksek. Biraz oyuncu elinden tutma konusunda başarısız ama yine de keyifli oynanıyor. Derinleştikçe oyun birkaç sene içinde harika bir hale gelecek. 

Parolamı Unuttum