Noah Hawley'in Star Trek Filmi Beklemede, Tarantino Versiyonuysa Hazırlıklara Devam Ediyor

Uzay Yolu'nda keskin viraj

Star Trek markası tüm dünyada sadece bilim-kurgu adına değil popüler kültür adına oldukça önemli bir yere sahip. 1966 yılında The Man Trap bölümüyle başlayan Uzay Yolu, halen hayatına devam ediyor. Dizilerin yanı sıra J.J. Abrams ile birlikte beyaz perdede yeni bir döneme giren Trek'in sinematik geleceği ise henüz belli değil. Özellikle usta yönetmen Quentin Tarantino'nun Star Trek filmi yapmayı istediğini açıklamasının ardından daha önceden yapılan hazırlıklara ara verildi. 

Noah Hawley'in yapacağı Star Trek filmi veya filmleri Paramount Stüdyoları tarafından askıya alındı. The Hollywood Reporter'ın haberine göre Quentin Tarantino'nun çekeceği ve kendisinin onuncu filmi olması beklenen Star Trek filmi için çalışmalar devam ediyor. Stüdyonun grup başkanı Emma Watts çok sayıda Star Trek filmi için hazırlıklar olduğunu doğrulamıştı. Tabii ortada bir evren tutarlılığından bahsedecek olursak bunlardan hangilerinin daha önceki evrenle bağlantılı olacağı ya da bağımsız filmler olarak karşımıza çıkacağını henüz bilmiyoruz. Ancak muhtemelen Tarantino'nun Trek filmi diğer işlerden bağımsız, tek başına işlenecek bir hikaye olacaktır. 

J.J. Abrams'ın başlattığı "Kelvin Timeline" içerisinde devam etmesi beklenen bir Star Trek 4 filmi için de çalışmalar olduğu gelen haberler arasında. Quentin Tarantino'nun versiyonunun R-rated olacağını da biliyoruz. Paramount bu pandemi sürecinde Uzay Yolu'nun geleciği için önemli kararlar verecek gibi gözüküyor. Her ne olursa olsun Tarantino elinden çıkmış bir Star Trek filmi kulağa heyecan verici geliyor. 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum