Quentin Tarantino, Neredeyse Bir Luke Cage Filmi Yapacakmış

MCU'nun çok öncesi

Marvel Sinematik Evreni'nin öncesinde Fox, Sony ve diğer stüdyolar tek tük Marvel filmleri yapıyorlardı. Aslında bu dönemde de çok sayıda karakteri beyaz perdede görme şansına eriştik. Bu dönemde neredeyse epik bir film izleyebilirmişiz. Usta yönetmen Quentin Tarantino'nun yönetmenliğini yapacağı bir Luke Cage filmi kapıdan dönmüş. Hem de Tarantino'nun "çizgi roman hastası" arkadaşları tarafından. 

"Tüm bu Marvel zırvaları çıkmadan önceydi, Reservoir Dogs filminden sonra Pulp Fiction'dan hemen önceydi. Kafamda Luke Cage filmi yapma fikri vardı. Ben büyürken çok büyük bir çizgi roman koleksiyoncusuydum ve iki favorim vardı. Luke Cage: Hero for Hire ki o sonradan Power Man oldu ve Shang-Chi: Master of Kung Fu. Beni bu yoldan geri çeviren şey ise çizgi roman hastası arkadaşlarım oldu. 

Çünkü aklımda Luke Cage'i oynaması için Larry Fishburne ismi vardı, onun mükemmel olacağını düşünüyordum. Fakat tüm arkadaşlarım Wesley Snipes olması gerektiğini düşünüyordu. Ancak ben bu konuda 'Bakın ben Wesley Snipes'ı beğeniyorum ama bence Larry Fishburne basit bir şekilde Marlon Brando olur. Bence Fish bu işin adamı. Ancak onlar bunun için Fishburne'ün çok ciddi bir vücut çalıştırma işine girmesi gerektiğini düşünüyordu. Snipes ise çoktan role hazırdı bile. Sonrasında sabrım taştı ve 'her şeyi batırdınız, tüm işi mahvettiniz' diye bağırıp işi bıraktım."

Quentin Tarantino elinden çıkma bir süper kahraman filmi zaten ilginç olacakken, hikayenin bir de Luke Cage'i konu alacak olması işleri epey ilginç hale getirebilirmiş. MCU filmleri öncesi Tarantino eli değmiş bir Marvel filmi kulağa hoş gelse de bu hikayenin asla gerçek olmayacağını bilmek üzücü. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum