Nokia Lumia 928 Bu Ayın Ortalarında Tanıtılabilir

Nokia'nın yeni telefonu, Lumia 920'yi tahtından etmeye geliyor! (mu?)

Nokia'nın uzun zamandır konuşulan üst düzey telefonu Lumia 928, söylentilere göre 15 Mayıs'ta Londra'da karşımıza çıkacak. Elbette resmi bir açıklama yok; ancak telefonun tahmin edilen veya sızdırılan bir iki özelliği var. Ne mi onlar?

İlk olarak Nokia Lumia 928'in gövdesi, Lumia 920 gibi tek parça polikarbon değil. Gövde yine tek parça, ancak alüminyumdan olacak deniyor. Bunun haricinde kamera sensörü PureView 808'in sensöründen daha iyi olacak; telefon ise Lumia 920'den daha ince ve hafif bir yapıda karşımıza çıkacakmış. Özellikle incelik konusunda, Lumia 920 kullanıcılarından gelen şikâyeti göz önüne almış gibi görünüyor Nokia (gerçi her yeni modelde incelik moda, eleştiri değerlendirmesiyle falan da alakası yok onun). Bunun haricinde, modelde 4.5”lik AMOLED ekran kullanılacağı ve telefonun 4G destekli olacağı söyleniyor.

Hakkında başka bilgi olmayan Nokia Lumia 928'i, 15 Mayıs'ta Londra'da görmek istiyoruz (telefon yok, görsel yalan).

Düzenleme: Telefonun boyutları ve inceliği ile ilgili bir iki araştırma yaptım da herkes başka bir şey söylüyor. O nedenle bu konu hakkında söylediklerim, ikinci bir emre kadar hükümsüzdür.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum