Nordic Games Desperados ve Silver'i Kaptı

Zorda kalan Atari oyunlarını bir bir satıyor.

Nordic Games'in bu sabah basın bülteni ile yaptığı duyuruya göre firma Desperados ve Silver'in patentlerine sahip oldu. THQ'dan Darksiders ve Red Faction'u satın alan firma resmen dur durak bilmiyor.

Geçen ay Atari elindeki bir çok telif hakkını iflastan gelen zararı en aza indirmek için satmaya başlamıştı. Elindeki oyunların telif hakları için toplam $22 milyon isteyen firmanın satışa çıkardığı isimler arasında şunlar var. Rollercoaster Tycoon $3,5 milyon, Total Annihilation $250,000 ve Test Drive için $1,5 milyon isteniyor. 180 potansiyel alıcının içinden 15 talibin verdikleri fiyatlar geçerli bulundu.

Buna göre Nordic Games de Desperados ve Silver'i satın aldı. İki oyun için daha kesin fiyat belirlenmedi ama Nordic Games oyuncular için açtığı forumda bu iki oyunun hangi yönde ilerlemesini istedikleri konusunda kullanıcılara fikrini soruyor. Aldığı oyunlar için çok dikkatli bir yapım süreci izleyeceğini daha önceden bildiren Nordic Games'in Silver ve Desperados için ne gibi sürprizler hazırlayacağını ilerleyen zamanlarda göreceğiz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum