Nvidia, Cyberpunk 2077 Temalı Ekran Kartlarını Çekilişle Dağıtacak

Sadece 200 tane üretilen kart parayla satılmayacak

Dün Nvidia ile Cyberpunk 2077 Twitter hesapları arasında ilgi çekici bir diyaloğa şahit olmuştuk. Cyberpunk 2077 hesabı, "Hey NvidiaGeForce, sınırlı üretim bir Cyberpunk 2077 ekran kartı yapmaya ne dersin?" diye sormuş, Nvidia da düşünen adam emojisiyle yanıt vermişti. Bunun üzerine "hadi ama, bunun aklına gelmediğini söyleme" diyen Cyberpunk 2077 hesabına bu sefer de flulaştırılmış bir ekran kartı görseli ve "beklemede kalın" cevabı gelmişti.

Bunun üzerine Nvidia'nın bir Cyberpunk 2077 ekran kartıyla karşımıza çıkacağını anlamıştık ama bunun sınırlı üretim ve parayla satılmayacak bir kart olduğu aklımıza gelmemişti. Hatta ben bu kartın fiyatının yüksek olacağını ve yanında Cyberpunk 2077'nin de verileceğini düşünmüştüm açıkçası, yanılmışım.

Nvidia'nın dün tanıttığı kart GeForce RTX 2080 Ti'nin sarı ve siyah renkli özel versiyonu ve bildiğiniz gibi bu kart çok üst seviye bir ekran kartı.

Nvidia bu kartlardan sadece 200 tane üretmiş ve bunların normal yolla satılmayacağını söylemiş. 200 kartın 77 tanesi şu an Nvidia'nın sosyal medya hesaplarında devam eden çekiliş sonucunda dağıtılacak. Çekilişe katılmak aslında çok basitti ama çekiliş kurallarına bakınca onca ülke arasında Türkiye'nin olmadığını gördük maalesef. Kolombiya, Peru, Güney Kore gibi ülkelerin de yer aldığı katılımcı listesinde ülkemizin olmaması büyük hayal kırıklığı.

Kalan kartlar da yine GeForce ve ortakları tarafından düzenlenecek çekilişler ve hayır kurumu promosyonları için kullanılacak, bazılarıysa yine bağış toplamak için açık arttırmaya çıkarılacak. Zaten çekilişler bittiği zaman bu kartların eBay'de nasıl fahiş fiyatlarla satılacağını hepimiz göreceğiz.

YORUMLAR
Norrec_
18 Şubat 2020 19:52

nasıl olurda bizi koymazlar ya ? reklamları neden yapıyorlar o zaman? iş hediyeye gelince yok ama sen para ver benim kartımı al. 

ayıp be.. 

Norrec_
18 Şubat 2020 19:52

[Bu yorum kullanıcı tarafından silinmiştir]

Norrec_
18 Şubat 2020 19:51

[Bu yorum kullanıcı tarafından silinmiştir]

Norrec_
18 Şubat 2020 19:51

[Bu yorum kullanıcı tarafından silinmiştir]

Parolamı Unuttum