Nvidia VR Funhouse Bugün Yayınlandı

Nvidia’dan güzel hareketler

Ekran kartı denildiğinde akla ilk gelen firma Nvidia, sanal gerçeklik cihazı kullanıcıları için geliştirilen Nvidia VR Funhouse adlı oyununu bugün Steam’de erişime açtı. HTC Vive ile tam uyumlu olarak çalışan oyuna kullanıcılar ücretsiz olarak sahip olabiliyorlar.

Yapımı Nvidia tarafından üstlenilen oyunun geliştiricisi ise Lightspeed Studios. Lunapark benzeri bir ortamda küçük küçük oyunlar oynadığımız Nvidia VR Funhouse, eğlenceli bir şekilde tasarlanmış. Bazen basket atmaya çalışıyorsunuz bazen de elinizdeki tahta kılıçla etraftaki balonları patlatmaya uğraşıyorsunuz. Yorgun geçen bir günün ardından bir nebze olsun eğlenmek ve kafa dağıtmak isterseniz bu oyun tam size göre.

Nvidia’nın yeni piyasaya çıkan 1000 serisi kartlarında kullandığı Pascal teknolojisi, bu oyunda gücünü sonuna kadar gösteriyor. Kullandığı gelişmiş FleX, SMP(Simultaneous Multi-projection), LMS(Lens Matched Shading), MRS(Multi-res shading) ve PhysX gibi teknolojileri ile kesintisiz bir eğlence vadeden Nvidia, Nvidia VR Funhouse oyununda oyunculara unutulmaz bir sanal gerçeklik deneyimi sunuyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum