NVIDIA'nın 'DEATH STRANDING Yolculuğunuza Başlayın' Fırsatında Son 5 Gün

Performans tablolarına bakmadan geçmeyin

NVIDIA bu ayın başlarında PC oyuncularının merakla beklediği Death Stranding'le ilgili oldukça güzel bir bundle paketi hazırlamış ve GeForce RTX ekran kartlarıyla birlikte oyunculara Death Stranding'in PC versiyonunu ücretsiz olarak vermeye başlamıştı.

DEATH STRANDING Yolculuğunuza Başlayın paketinden GeForce RTX 2080 Ti, 2080 SUPER, 2080, 2070 SUPER, 2070, 2060 SUPER veya 2060 ekran kartlarını veya bu donanımdaki dizüstü ya da masaüstü bilgisayarları satın alan oyuncular sınırlı bir süre için faydalanabiliyorlar. İşte bu fırsat 29 Temmuz 2020 Çarşamba günü sona erecek.

Peki neden Death Stranding? Çünkü NVIDIA DLSS 2.0 desteğini alan Death Stranding'in DLSS 2.0 destekli ekran kartlarındaki performansı gerçek anlamda göz dolduruyor. Bu teknoloji sayesinde tek bir tıkla görüntü kalitesinde herhangi bir kayıp olmadan 2 kata kadar performans elde etmek mümkün. Bunu sağlayan teknoloji de NVIDIA'nın Tensör çekirdekleri üzerinde çalışan DLSS algoritması. Oyunu düşük çözünürlükte çalıştırmasına rağmen ekrana daha yüksek çözünürlük yansıtan bu teknoloji sayesinde Death Stranding'de 4K'da 60 fps'yi, 2K'da ise 100 fps'yı rahatça geçmek mümkün.

Zaten aşağıda göreceğiniz performans tabloları da bu sonucu açıkça ortaya koyuyor. Gördüğünüz gibi DLSS 2.0, Death Stranding oynarken çoğu kartta %40'a varan performans artışı sağlıyor:

2

1

DLSS Performance moddayken RTX'in giriş seviyesi kartı olan 2060 ile bile 4K’da 60, 2K'da ise 105 FPS'ye ulaşılabiliyor. DLSS 2.0 Quality modu devredeyken ise performansta 1,5 katı kadar bir artış yaşanabiliyor.

NVIDIA’nın RTX’lerle birlikte DLSS 2.0 sayesinde sağladığı tek performans artışı kare hızları için geçerli değil. Oyun deneyimi performans anlamında zenginleşirken, eş zamanlı olarak görüntü kalitesinde de artış gözlemlemek mümkün. Aşağıdaki videoda Death Stranding'in DLSS 2.0 performansını görebilirsiniz.

Siz de bu aralar ekran kartı almayı düşünüyorsanız, 29 Temmuz'a kadar sürecek olan bu fırsatı değerlendirmek isteyebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum