Obi-Wan Kenobi Dizisi 2. Sezonuyla Devam Edebilir

Daha fazla Hello There, herkese Hello There

Dün sabah saatlerinde görücüye çıkan altıncı bölümüyle birlikte Obi-Wan Kenobi dizisinin finalini yaptık. Neredeyse başından sonuna büyük tartışmalara sahne olan diziden sonra hayranların içinde de bir burukluk hissi kaldı. Zira Obi-Wan'ı tam anlamıyla istediğimiz gibi gördüğümüz sahne sayısı epey azdı. Normal şartlar altında limitli bir dizi olarak tek sezon planlanan Obi-Wan Kenobi hayranlardan gelen talep doğrultusunda ikinci sezonuna da kavuşabilirmiş.

Lucasfilm başkanı Kathleen Kennedy, yeni sezon için ihtimalleri değerlendirdiklerini açıkladı. "İşin özünde biz Kenobi'yi limitli bir dizi olarak yaptık. Ancak bana göre ortada büyük bir bağlılık var ve insanlar gerçekten daha fazla Obi-Wan görmek istiyor. Biz de bu durumu tüm içtenliğimizle değerlendiriyoruz. Çünkü hayranlar bizimle konuşuyor ve biz de 'tamam bunun arkasında gerçek bir neden var bu neden sorusuna cevap olabilir' diyip yapabiliriz. Ancak durumu bekleyip göreceğiz." diyerek kapıları ardına kadar açık bırakmaktan kaçınmadı.

Dizinin yönetmeni Deborah Chow da Kenobi'yi çekerken limitli bir iş olarak yaptıklarının altını çizdi. Ancak Chow da hayranların baskısıyla birlikte Disney'in para basmaya devam etmek isteyeceğinin farkında. Yine de biraz da olsa yönetmenlik içgüdüleriyle konuşan Chow, yeni sezonu çekmek için ortada gerçek bir sebep olması gerektiğini düşünüyor. İlk sezonun bittiği noktayı düşününce ve oldukça sıkışık bir ara dönemde geçtiğini hesaba katarsak Kenobi'nin ikinci sezonu yine bolca tartışmaya ve canon bozulmalarına neden olabilir. O yüzden Disney ve Lucasfilm artık bu ara dönemleri eşelemek yerine yeni veya çok eski dönemlere giderse hayranları daha çok mutlu edeceklerdir. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum