Obi-Wan Kenobi Dizisi Yeni Senaristini Buldu

Oyuncu kadrosu hariç tüm ekip belli oluyor

Star Wars hayranları tarafından epey uzun bir süredir bir Obi-Wan Kenobi filmi bekleniyordu. Ancak bu film projesi yerini dizi olmaya bıraktı ve başrolünde Ewan McGregor'un yer alacağı yapım için çalışmalar başladı. Dizinin çekim tarihi ve yayın tarihi daha virüs salgını gelmeden önce de sürekli erteleniyordu. Ancak her şeye rağmen Kenobi dizisinin geleceği kesin ve ön hazırlıklar sürüyor, dizinin yaratıcı ekibi de giderek genişliyor. 

Daha önce King Arthur: Legend of the Sword filminin de senaristliğini yapan Joby Harold, Kenobi kadrosuna dahil edildi. Variety'nin haberine göre Kenobi dizisi Harold'un tek yeni projesi değil. Başarılı senarist ayrıca Henüz ismi belli olmayan yeni bir Transformers filminin de senaryosunu yazacak. Edge of Tomorrow filminin yapımcılarından da olan Joby Harold'un dizi kadrosuna katılması oldukça güzel bir haber. 

Çekimlerin ve yayın tarihinin ertelenmemesi ise Ewan McGregor'u pek rahatsız etmemiş. Geçtiğimiz günlerde IGN'e verdiği röportajda, "Şu ana kadar yazılanların yüzde seksen, doksanlık bir kısmını okudum ve ortaya çıkan iş gerçekten çok iyi. Çekimlere Ağustos ayında başlamak yerine artık Ocak ayında başlamak istiyoruz." diyerek yeni çekim tarihinin ilk sinyallerini de vermişti. Bu kadar büyük bir heyecanla beklenen Kenobi dizisi umuyorum ki hayranları hayal kırıklığına uğratmayacak. 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum