Obi-Wan Kenobi Dizisinden Darth Vader'ın İlk Fotoğrafı Paylaşıldı!

Dosta, düşmana herkese korku salmaya yetti

Obi-Wan Kenobi dizisi sanırım Star Wars adına çok uzun zamandır en çok beklenen içerik. İlk etapta Kenobi filmi olacakken gişe başarısızlıkları nedeniyle mini diziye evrilen Obi-Wan'ın maceraları çok fazla olaya açıklık getirecek. Kenobi denilince akla hemen Skywalker soyadının gelmesi sürpriz değil. Eski Padawan, yeni baş düşman Darth Vader ile karşı karşıya gelecek olan Obi-Wan'a güvenimiz tam. Diziden Darth Vader'ın ilk fotoğrafı da paylaşıldı.

Entertainment Weekly'nin özel olarak paylaştığı görsel ile birlikte Vader'ı dumanların arasından gelirken görmek bile korku salmaya yetti. Hayden Christensen'in canlandıracağı Darth Vader ile Ewan McGregor'un Obi-Wan'ı arasında epik bir düello görmek ise hepimizin en büyük hayali. Revenge of the Sith filminden yani Anakin'in Darth Vader oluşundan tam 10 yıl sonra geçecek olan dizi doğal olarak Tatooine'i bolca işleyecek. Ancak ilk fragmanda gördük ki daha farklı gezegenleri görmemiz de epey olası. 

Muhteşem müzikleri, genç Luke Skywalker'ı ve Star Wars gibi Star Wars atmosferi derken son yılların en özel işlerinden birine doğru ilerliyoruz. Yine de heyecanımızı biraz kontrol altına almakta fayda var. Çünkü halen Disney'in filmlerle yarattığı hayal kırıklığını tam olarak aşabilmiş değiliz. 25 Mayıs günü Disney+ üzerinden yayın hayatına başlayacak olan Obi-Wan Kenobi dizisi umarım güçle bağlantı sorunu yaşamaz.


YORUMLAR
Parolamı Unuttum