Obi-Wan Kenobi Dizisinden Üç Yeni Fotoğraf Paylaşıldı

Cyberpunk içerisinde bir Kenobi

Star Wars külliyatı içerisinde çok özel bir yere sahip olan Obi-Wan Kenobi'yi kendi dizisinde görmeye bir ay kaldı. Disney'in bir türlü ne yapacağına karar veremediği Kenobi'nin Tatooine yıllarını nihayet öğreneceğiz. Diziden gelen ilk fragmanın ardından yeni fotoğraflar da hikayenin Tatooine ile kısıtlı kalmayacağını gösteriyor. Zaten Boba Fett ve Mandalorian ile yeterince kuma doymuştuk biraz değişiklik iyi gelecek.

Entertainment Weekly'nin paylaştığı üç yeni fotoğrafta en dikkat çekici olanı şüphesiz Grand Inquisitor ve afilli ışın kılıcı. Bu karanlık taraf elçisi muhtemelen dizide epey kilit bir rolde karşımıza çıkacak. Zira Order 66 sonrası Jedi avına devam eden İmparator muhakkak Kenobi'nin varlığını da hissetmiştir. Bu noktada Anakin Skywalker yani Darth Vader da devreye girecek ve umuyorum ki bol bol ışın kılıcı düelloları olan bir diziye kavuşacağız. 

Cyberpunk emareleri taşıyan diğer fotoğrafta ise Kenobi'yi bir şeyler ararken görmek mümkün. Muhtemelen büyüyen Sith tehlikesine karşı yine bir eski dost ziyareti görebiliriz. Lakin bu eski dostun kim olduğunu şimdiden kestirmek biraz güç. Son fotoğraf ise uzun bir aradan sonra Obi-Wan'ı ya da oradaki adıyla Ben Kenobi'yi kumla buluşturuyor. Dizinin şu ana kadar gösterdiği her şey umut verici. Umarım galaksinin en büyük umudu olan Obi-Wan Kenobi yine bizi kurtarmayı başarır. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum