Octopath Traveler'ın PC Fiyatı Hayal Kırıklığı Yarattı

İndirim dönemlerini beklemek gerekecek

Square Enix'in geçtiğimiz sene Temmuz ayında Nintendo Switch'e çıkan JRYO'su Octopath Traveler'ın Steam sayfası açıldı ve bu sayede oyunun PC'deki ön sipariş bonuslarını da görmüş olduk. Ancak insanın gözü bonuslardan önce fiyata takılıyor, açıkçası oyunun bu kadar pahalı olmasını beklemiyordum.

Elbette oyunun normal satış fiyatı da 60$, ama Square Enix'in Steam'de yayınlamış olduğu oyunlarda genelde daha uygun fiyatlar görmeye alışmıştık. Örneğin 40$'lık NieR: Automata'nın fiyatı 133 lira, yine 60$ fiyatı olan Just Cause 4 209 lira (ki bunlar aralarında en pahalı olanları). Ancak Octopath Traveler'ın fiyatı maalesef 320 lira olarak belirlenmiş. İndirim dönemlerinde bile tuzlu olacağının bir göstergesi bu aynı zamanda.

Yine de bu fiyatına rağmen oyun için ön sipariş veren oyuncular oyundan çizimler içeren 11 tane duvar kağıdına sahip olacaklar. Yani söylemeyeyim diyorum ama ön sipariş bonusunun da bir cazibesi yok sanki.

Octopath Traveler, PC için 7 Haziran 2019'da çıkacak.

YORUMLAR
SKYXEM
17 Mayıs 2019 15:10

Epicte ne kadar :D

Niural
17 Mayıs 2019 15:00

Hemen açıyorum ARAL'ın sayfasını Square Enix distribütörü mü acaba diye. Bir de ne göreyim gerçekten öyle.

yusufulas
Niural
17 Mayıs 2019 15:17

Ne kadar şaşırtıcı değil mi? :)


sSnake
Niural
17 Mayıs 2019 15:07

Bir çok ülkeden isyan sesleri çıktı yerel fiyatlandırma ile ilgili. Bu kadar fiyata kesinlikle değmez. İncelemeler bir olumsuz çıksın da SE'in kötü incelemelerden sonra fiyatlandırmada indirimleri meşhurdur.


Parolamı Unuttum