Oddworld: Soulstorm Enhanced Edition, Sonunda Steam’e De Geliyor

“Steam’de olmazsa olmaz”cılar için gelsin :)

Oddworld: Soulstorm, yaklaşık 1 yıl önce çıkış yapmış, bundan 6 ay kadar önce de Enhanced Edition ile karşımıza çıkmıştı. Ancak, PC versiyonu Epic Games Store’a özel olarak gelen oyunlardandı bu da. Dolayısıyla, Steam kullanıcılarıyla henüz buluşamadı, ama son duyuruya bakılırsa bunun için daha fazla bekletmeyecek gibi.

Geliştirici ekip Oddworld Inhabitants tarafından yapılan duyuruyla ve yayınlanan fragmanla, Oddworld: Soulstorm Enhanced Edition’ın Steam’e de geleceği teyit edildi:

Net bir tarih paylaşılmamış ama videoda da Steam sayfasında da "Yakında” deniliyor. Aslında bu, beklenen bir hamleydi diyebiliriz. Sonuç olarak Steam’in çok geniş bir oyuncu topluluğu var ve bu topluluk içerisinde oyunları Epic Games Store’dan satın almayı tercih etmeyip Steam’e gelişini bekleyenler de olabiliyor. Böylece, bu gruptan müşteri çekme fırsatını da yakalayacaklar.

Geçtiğimiz hafta Oddworld Inhabitants yetkililerinin, PS Plus anlaşmasından dolayı pişman olduklarına dair bir haberi paylaşmıştık; milyonlarca kişi PS Plus üzerinden indirince, haliyle satışlar da bundan olumsuz etkilenmiş. Dolayısıyla, bu açıdan da oyunun Steam'e gelişi önemli; konsol cephesinde aldığı bu yarayı PC cephesinde kapatabilir mi, bu da bir anlamda test edilmiş olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum