Oddworld: Soulstorm ve MtG Arena Da Epic Store'a Özel Oldu

Epic Games Store özel oyunlarla büyümeye devam ediyor

Epic Games, Gamescom açılış töreninde yaptığı açıklamayla iki oyunun daha Epic Games Store'a özel oyunlar kervanına katıldığını duyurdu. Oddworld: Soulstorm 2020 yılında, Magic: The Gathering Arena ise bu yılın kış aylarında Epic Games Store üzerinden piyasaya çıkacak.

Tören sırasında Geoff Keighley'in konuklarından biri de Wizards of the Coast başkan yardımcısı Jeffrey Steefel idi ve Steefel, Epic Games ile birlikte çalışmaktan ne kadar mutlu olduklarını ve oyun için en iyi platformun Epic Store olduğunu belirtti. Törenin bu kısmını aşağıda izleyebilirsiniz:

Oddworld: Soulstorm'un geliştiricisi Oddworld Inhabitants da bir açıklama yayınlayarak neden Epic Games Store'u seçtiklerini anlattı.


Oddworld Inhabitants açıklamasında oldukça samimi biçimde bu kararı vermelerinin sebebinin maddi olduğunu belirtiyor. Soulstorm'u %100 kendi imkanlarıyla finanse ettiklerini, ancak hayal ettikleri Soulstorm'u yaratabilmek için ek parasal kaynaklara ihtiyaç duyduklarını söylüyorlar. "Bir indie yayıncı olarak Soulstorm vizyonumuzu korurken hedeflerimize ulaşmamıza yardımcı olacak ortaklıkları değerlendirmek durumundayız. Epic hem amacımızı destekliyor, hem de bize PC satışları için avans vererek amacımıza ulaşmamıza yardımcı oluyor." demişler açıklamada.

Gördüğüm kadarıyla bu açıklama çok sayıda olumlu tepki almış durumda, normalde gördüğümüz Epic linç mesajlarıyla pek karşılaşmadım diyebilirim. Eğer bir indie stüdyo aklındaki oyunu yapmak için ekstra paraya ihtiyaç duyuyorsa bize de verdikleri karara saygı duymak düşer.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum