Oddworld: Soulstorm'dan Beklenen Oynanış Videosu Geldi

Abe iş başında

Planlanan Oddworld beşlemesinin ikinci oyunu olan Oddworld: Soulstorm'dan ilk oynanış videosu yayınlandı. Serinin ilk oyunu bildiğiniz gibi Oddworld: New 'n' Tasty idi ve o da aslında Oddworld: Abe's Oddysee'nin remake versiyonuydu diyebiliriz. Ama bu demek değil ki serinin kalanı da ilk oyunların izinden gidecek, New 'n' Tasty ile kanon değiştirilmiş oldu.

Oddworld: Soulstorm, New 'n' Tasty'nin bittiği yerden başlayacak. Abe, eski patronu olan Mollusk the Glutton'u (RuptureFarms'ın en belalı isimlerinden biri) yenmiş ve işçileri serbest bırakmıştı.

Oyunun geliştiricisi Oddworld Inhabitants'ın açıklaması şu şekilde: "Şimdiyse Abe ve yaklaşık 300 Mudokon kendilerini yemeksiz, susuz ve evsiz halde buluyorlar. Teselliyi tuhaf yeni bir içecekte bulacaklar ve bu lezzetli içecek yeni kazandıkları özgürlükleri üzerinde kötü sonuçlar doğuracak"

Oddworld: Soulstorm'da bolca zanaatla da uğraşacağız ama bu aynı macera oyunlarında olduğu gibi topladığımız eşyaları birbiri üzerinde kullanma ve birleştirme şeklinde olacak. Malzemeleri ise çoğunlukla uyuyan veya ölmüş muhafızların üzerlerinden ve etraftan toplayacağız.

Oddworld: Soulstorm, 2020 yılı içinde PC ve konsollar için çıkacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum