ODTÜ ATOM Yeni Dönem İçin Kapılarını Açıyor!

Oyun dünyası sandığınız kadar uzakta değil.

İlk kez 2008 yılında kurulan ve o zamandan beri ODTÜ Teknokent’te oyun dünyasının tadına bakmak isteyenlere imkanlar sağlayan ATOM, yeni dönemde kapılarını ilgilenenlere açıyor.

Tam adı Animasyon Teknolojileri ve Oyun Geliştirme Merkezi olan ATOM, altı yılda 40’tan fazla ekibe destek vererek oyun dünyasının ülkemizde ilerlemesi için çaba gösteriyor. Sadece teknik altyapı desteteğine odaklanmayan ATOM aynı zamanda eğitim, danışmanlık, iş geliştirme ve pazarlama gibi yardımlarda da bulunuyor.

ATOM bünyesinde siz de çalışmanızı yürütmek, ekibinizle bir alan sahibi olmak istiyorsanız tek yapmanız gereken başvurmak. Bunun için ATOM’un sayfasında da bulabileceğiniz Başvuru Dosyası’nı doldurarak [email protected] adresine yollamanız ve ilk aşama sonuçlarını takip etmeniz yeterli.

Son başvuru tarihi 12 Ekim 2014 günü mesai saati bitimi olan bu işlemde en önemli nokta açıklanan rehber bilgilerin dikkatle takip edilmesi ve başvuru teyidi almayan ekiplerin mutlaka tekrar başvurması gerektiği.

Haydi bakalım, siz de konuşmaktan daha fazla iş yapmayı seviyorsanız, oyun dünyasında yerinizi geliştirici olarak belirlemeye niyetliyseniz bundan daha iyi bir fırsat bulamazsınız. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum