Ödüllü Ritimli Aksiyon Oyunu Hi-Fi RUSH, PlayStation 5 İçin Çıktı

PS5'e dışarıdan destek

Bethesda Softworks ve Tango Gameworks'ün ses getiren Hi-Fi RUSH oyunu PlayStation 5 için de çıktı.

50'den fazla "2023'ün En İyileri" listesinde bulunan, Xbox Series X/S ve PC üzerinde ilk çıktığında eleştirmenlerden 20'den fazla tam puan alan ve her şeyin müziğin ritmiyle beraber hareket ettiği renkli bir dünyada geçen abartılı ritimli aksiyon oyunu olan Hi-Fi RUSH'ta artık PlayStation oyuncuları da savaşa dahil oluyor. Bugün çıkan sürüm, oyunun çıkış sonrası güncellemelerini ve modlarını da içeriyor, buna BPM Rush! ve Power Up! Tower Up!'ı içeren Arcade Mücadelesi Güncellemesi! de dahil.

Hi-Fi Rush, Microsoft'un diğer konsollara getireceği dört exclusive oyunundan biriydi (diğerleri Sea of Thieves, Pentiment ve Grounded).

Hi-Fi RUSH'ın başrolünde olan ve rock yıldızı olma hayalleri kuran Chai ile birlik olan ayaktakımı ekibi, bütün eylemlerin ritimle eşleştiği bir dünyada robotik geliştirmeler üzerine çalışan megaloman bir şirkete karşı başkaldırır. Saldırma, savuşturma, kaçınma, zıplama hareketleri ve daha fazlası müzikle otomatik olarak eşleşir, böylece oynanış sadece eğlenceli olmakla kalmaz, aynı zamanda son derece tatmin edici bir hal alır. Oyuncunun hareketlerine sıradan ritim oyunlarındaki gibi müzik yön vermez. Aksine oyuncular eksiksiz bir aksiyon oyununun özgürlüğüne sahiptirler. Ancak hareketlerinizi ritme uydurmak, saldırılarınızı da müzikle beraber güçlendirir.

Nine Inch Nails ve The Black Keys gibi ünlü rock gruplarından lisanslı şarkılar içeren Hi-Fi RUSH, şimdi Xbox Series X|S, PlayStation 5 ve PC için Xbox Game Pass'te. Ayrıca Microsoft Store, Steam ve Epic Games Store'da da mevcut.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum