OGZ Ödülleri - 2017'nin En İyi Dövüş Oyunu

2017'nin en iyi pataklama oyunu hangisi?

2017'NİN EN İYİ DÖVÜŞ OYUNU

- KAZANAN -

INJUSTICE 2

injustice2-2017

Bu yılın dövüş oyunları arasında özellikle de sunduğu tek kişilik içerik bakımından rakipsiz olan, bugüne kadar gördüğümüz en iyi hikaye modu ve yeni Multiverse moduyla bize saatlerce eğlence ve dayak sunan Injustice 2, 2017'nin en önemli isimlerinden biriydi. Bu oyunda süper kahramanlar, süper kötüler, süper zenginler, süper psikopatlar bir araya geldi. Karakter zenginliğiyle de göz dolduran oyun yeni oyuncuları bile rahatça kucaklayabilecek bir yapıya sahipti.

- İKİNCİ -

TEKKEN 7

tekken7-2017

gricizghi

ogztercihson

- SİZİN SEÇİMİNİZ -

INJUSTICE 2

dovus-anket

 

- DİĞER ADAYLAR -

MARVEL VS CAPCOM: INFINITE

marvelcapcom-2017

Acaba karşı karşıya gelseler Dante Örümcek Adam'ı dövebilir miydi, yoksa şöyle en sağlamından bir dayak mı yerdi sorusunun cevabını alabileceğiniz Marvel vs Capcom: Infinite 3vs3 dövüşlerden vazgeçip 2vs2'ye yönelerek büyük bir değişiklik yaptı. Yeni Infinite taşları mekaniği ile stratejik derinliğini bir tık arttıran oyunun hikaye modunun pek ahım şahım olduğunu söylemek mümkün değildi. Yine de iki farklı evrenin biraraya gelişinin her zaman ilgi çektiği de bir gerçek. 

ABSOLVER

absolver-2017

Absolver için son derece tarz bir yakın dövüş sanatları oyunu demek mümkün. Oyunun yetenek mekaniği son derece ilginçti, çünkü yeni teknikleri dövüştüğümüz rakiplerden öğreniyor, savuşturduğumuz hareketler konusunda bilgi sahibi oluyorduk. Özellikle de döbüş mekanikleriyle bize keyifli saatler yaşatan Absolver'ın oyun sonu içeriği biraz hayal kırıklığı yarattı ve sunduğu sınırlı içerik oyuncuları pek tatmin etmedi ama bunu potansiyelini henüz tam olarak yansıtamamış olmasına bağlayabiliriz.

STICK FIGHT: THE GAME

stickfight-2017

Bırakın o gerçekçi grafikli dövüş oyunlarını, azıcık da çöp adam kapıştırmak lazım. Stick Fight: The Game isminden de anlaşılacağı gibi çöp adamları kontrol ettiğimiz ve çevresel faktörlerin de yardımıyla rakiplerimizi saf dışı bıraktığımız acayip eğlenceli bir dövüş oyunuydu. Özellikle de fiziksel motorunun esnekliğine şapka çıkarttık ve birbirimizi döverken de süper eğlendik. Yılın en orijinal dövüş oyunlarından biri olduğunu söylememiz lazım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum