OGZ Ödülleri - 2017 Yılın Oyunu

2017'nin en iyisi!

2017'NİN EN İYİ OYUNU

- KAZANAN -

DIVINITY: ORIGINAL SIN II

2017’nin Mariana Çukuru, dipsiz kuyusu Divinity: Original Sin II kendisine 100 küsür saat yatırım yapmaya hazır bütün oyunculara sonsuz rol yapma deneyimi ve unutulmaz bir macera vadediyordu. İnce işlenmiş yan hikayeleri ve taktiksel oynanış gerektiren harika dövüş sistemiyle, Diviniy: Original Sin 2’yi 2017’nin en iyi oyunları listesinde görmemiz kesinlikle sürpriz değil.

- İKİNCİ -

HORIZON ZERO DAWN

gricizghi

ogztercihson

- SİZİN SEÇİMİNİZ -

HORIZON ZERO DAWN

yilinoyunnu-anket

 

- DİĞER ADAYLAR -

WOLFENSTEIN II: THE NEW COLOSSUS

Amerika aşırı-sağ ve Trump’ın yolunu açtığı Neo-Nazilerle uğraşadursun, The New Colossus bizlere Nazilerden neden nefret ettiğimizi tekrar hatırlattı. Onu yılın en iyi oyunlarından biri yapan en önemli özelliği, sözünü sakınmadan anlattığı derdi ve inişli çıkışlı hikayesiydi. Tabii ki hiç durmayan temposuyla kalbimizi göğsümüzden fırlayacak raddeye getirmesi de ekstrasıydı.

ASSASSIN'S CREED: ORIGINS

Origins, Assassin’s Creed serisinin küllerinden doğuşuna destek olmakla kalmadı, bir de kanat takıp yolcu etti ve arkasından su döktü. Çok acil taze kana ihtiyacı olan Assassin’s Creed, aradığını Bayek ve Aya ikilisinde buldu. Antik Mısır’ın herhangi bir film ve oyundaki en iyi temsillerinden birini yapan Origins, yıllar sonra ilk defa bizleri bir Assassin's Creed oyunu hakkında dövüş mekanikleri ve hikâyesinin kalitesiyle konuşturdu. 

HELLBLADE: SENUA'S SACRIFICE

Hellblade’i hem 2017 oyunları hem de şu ana kadar oynadığımız bütün oyunlardan ayıran en büyük özelliği, muhteşem ses ve sanat tasarımıydı. Senua’nın zihnindeki sesler bazen ona yardım ediyor, bazen de dalga geçiyorlardı. O ise köyünde küçük çocukları korkutmak için anlatılan hikâyelerin başrollerindeki yaratıklarla ölüm kalım mücadelesi veriyordu. Hellblade: Senua’s Sacrifice, sunduğu unutulmaz görsel ve işitsel deneyimle bu yılın en iyi oyunlarından biri olmayı başardı.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum