Olası GTA Remaster'ları Basit Portlar Olmayacak

Hele bir GTA 6 çıksın da

Take-Two CEO'su Strauss Zelnick, hafta başında katıldığı bir konferansta, olası remaster versiyonların Rockstar'ın stratejisi üzerinde nasıl etkileri olabileceğine değinirken konunun odağında Grand Theft Auto serisi vardı. VGC'nin aktardığına göre, Zelnick remaster konusunda rakiplerinden farklı bir yol izlediklerini, sadece oyunları yeni platformlara 'basitçe portlamayı' istemediklerini, bunun yerine yeni teknolojilerden sonuna kadar faydalanarak ortaya en iyi işi çıkarmak için zaman harcadıklarını söyledi.

Önümüzde bu portlardan biri var, GTA 5'in yeni nesil versiyonu. Zelnick, Rockstar'ın bu konuda müthiş bir iş çıkaracağına ve harika bir deneyim sunacağına emin olduğunu, bunu da öyle basit bir portla sağlanamayacağını söylüyor. Yeni olası GTA remaster'ları da üzerinde uzun süre çalışılmış ve aktarıldıkları platformların özelliklerini sonuna kadar kullanacak cinste olacak demektir bu.

Rockstar'ın duyurmuş olduğu yeni nesil GTA 5 şu an için PlayStation 5 için duyuruldu. Her ne kadar 'yeni nesil konsollar' dense de yayınlanan fragman Sony'nin sunumundaydı ve sonunda da sadece PlayStation 5 ismi vardı. Yani PC veya Xbox Series için resmi bir açıklama yapılmadı diyebiliriz. Ancak tabii ki oyun bu platformlara da gelecek, sonuçta bunların hepsi GTA 5'in o inanılmaz satış rakamlarına daha da katkı yapacak ve yerini sağlamlaştıracak hamleler.

Diğer GTA oyunlarına gelirsek, Zelnick'in sözlerinden Rockstar'ın buna dair planları olduğu anlaşılıyor ama bunları uzunca bir süre göremeyeceğimiz de belli.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum