Online Yakın Dövüş Oyunu Absolver Duyuruldu

Erkeksen sanala gel!

Bağımsız oyun geliştiricilerinden Sloclap, yakın dövüş ve RYO öğelerini bir araya getirmeyi amaçladığı Absolver’ı duyurdu.

Fantastik bir evrende, dünyanın düzenini korumak için yemin eden maskeli savaşçıları yöneteceğimiz oyun yumruk yumruğa dövüşlerin ve kılıç müsabakalarının üzerine kurulu. Bir yandan bu gizemli diyarı keşfederken diğer yandan da öteki oyuncularla dövüşecek ve yeni hareketler, yeni özellikler, yeni zırhlar ve silahlar kazanacağız.

Dövüşlerin gerçek zamanlı olarak gerçekleşeceği yapımda tıpkı Street Fighter ve türevlerinde olduğu gibi karakterimizin saldırıları, kaçınmaları, özel hareketleri gibi şeyler tamamen bizim kontrolümüzde olacak. Jade Empire’daki gibi farklı dövüş stilleri seçebileceğimiz oyunda tek kişilik düelloların yanı sıra üçe üç dövüşler de bulunacak.

PvP ve PvE sistemlerini barındıracak olan Absolver için henüz bir çıkış tarihi belirtilmedi. Platform olarak da şimdilik sadece Steam görünüyor. Ancak önümüzdeki E3’e katılacağını belirten yapımcı burada yeni detaylar sunacaktır elbet. Takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum