Origin Access Premier’e İçinde Darksiders 3’ün De Bulunduğu Yeni Oyunlar Eklendi

Origin Access oyun kütüphanesi genişliyor...

EA, Origin Access Premier'e üçüncü parti oyunlar ekledi. Darksiders 3, This is the Police 2 ve Beholder 2 Access Premier üyelerinin oynayabilecekleri oyunlar listesine dahil oldu. Bu oyunlar Premier üyelerine özel sunulan ilk üçüncü parti oyunlar oldu.

Temel üyelik paketini tercih edip Origin Access'e erişim sağlayanlar için de oyun kütüphanesi genişlemeye devam ediyor. Son eklenen Star Wars oyunlarıyla birlikte bu grupta yer alan oyun sayısı 167'ye çıkmış durumda. Premier üyeleri ise bu oyunlara ek olarak 7 oyuna daha erişim sağlayabiliyorlar. Bu 7 oyun; EA özel oyunlarından Battlefield V, FIFA 19, Madden NFL 19 ve Unravel Two ile yeni eklenen 3. parti oyunlar Darksiders 3, This is The Police 2 ve Beholder 2.

Basic üyelik ücreti aylık 4€ veya yıllık 25€ iken, Premier için bu miktar aylık 15€/yıllık 100€ düzeyinde; dolayısıyla ülkemiz şartlarında biraz pahalı bir abonelik modeli olduğunu kabul etmek gerek. Yine de her yıl FIFA serisini takip eden, Battlefield oyunlarını kaçırmayan, Anthem gibi yeni çıkacak oyunları hemen oynamaya niyetlenenler için pek caydırıcı bir engel gibi de görünmüyor. Önümüzdeki dönemde 3. parti oyunlarla desteklendiği takdirde ciddi bir alternatif haline gelmesi kuvvetle muhtemel.

Bakalım bu hamlelerin devamı hangi oyunlarla gelecek. Takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum