Origin Access Sahipleri, Mirror’s Edge’i 5 Gün Önce Oynayabilecek

Parayı basan çatıda koşar

DICE’ın yıllardır (2008’den beri) beklenen çatıda koşan Japon abla simülatörü Mirror’s Edge Catalyst’e kavuşmamıza – nihayet! – çok az kaldı. İlk kez 2013’te duyurulan ve uzun bir geliştirme sürecinin ardından ertelenip duran oyun 7 Haziran’da bizlerle olacak.

Ama eğer EA’in Origin Access üyeliğine sahipseniz o kadar bile beklemenize gerek olmayabilir. Çünkü oyunu 5 gün önceden oynamaya başlayabileceksiniz. Hem de ücretsiz!

Eh… işin içinde “EA” ve “ücretsiz” kelimesi olunca insan ister istemez bir bit yeniği arıyor, değil mi? Haksız da değilsiniz. Bu erken erişim sadece 6 saatlik oynanış süresi, on görev ve iki bölgeyle sınırlı. Yani EA’in daha önce sunduğu 10 saatlik ücretsiz denemelerden daha kısa ve sadece kısıtlı bir erişim söz konusu.

Süreniz bittikten sonra oyunu satın alırsanız kayıt dosyalarınız sizde kalıyor elbette. Üstüne bir de %10’luk bir indirim kazanıyorsunuz. Origin Access üyeliğinin bedeli ise ayda 5 dolar. Kullanıcı sözleşmesi, üyeliğinizi ne zaman isterseniz iptal edebileceğinizi söylüyor.

Mirror’s Edge Catalyst PC, PS4 ve Xbox One için çıkacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum