Örümcek-Adam: Eve Dönüş - Ön Gösterime Bilet Kazananlar Belli Oldu

“Örümcek-Adam: Eve Dönüş”ü erkenden izlemek isteyenler gelsin!

 Güncelleme ( 4 Temmuz Salı):Ön gösterime bilet kazanan 10 şanslı Oyungezer belli oldu! Biletleriniz için bize ilettiğiniz e-posta adreslerinizi kontrol etmeyi unutmayın Oyungezerler!

Kazananlar;

Kaan K...u
Oğuzcan K...ç
Oğuz E...ç
Bertan B...k
Kaan S...n
Turgay A...ş
Doğan Y...z
Buğrahan G...ş
Salih Mehmet U...k
Can K...z

Örümcek-Adam'ın Marvel Sinematik Evreni'ndeki ilk filmi "Örümcek-Adam: Eve Dönüş" ülkemizde 7 Temmuz'da vizyona girecek. Üstelik filmde hem Türkçe dublaj olacak, hem de 3D ile IMAX 3D seçeneğine sahibiz. 

Spidey, Marvel Sinematik Evreni'nde daha önce kendisini gösterdi aslında. Kaptan Amerika: İç Savaş'ta karşılaştığımız Peter Parker (Tom Holland), Tony Stark'ın tarafında savaşmış ve özellikle Kış Askeri ile Falcon'a kök söktürmüştü. 

Örümcek-Adam: Eve Dönüş'te Peter Parker'ın kahraman kimliğini bulması ve kendini ispat etme çabası konu alınıyor. Tony Stark/Iron Man'in mentörlüğü altında kahramanlık maceralarına atılan Parker, kendisini bir kahraman olarak kanıtlamak istiyor, bir yandan da lise hayatına devam ediyor. Michael Keaton'ın canlandırdığı Akababa ise filmdeki ana düşman olacak. Akbaba, Örümcek-Adam'ın tüm sevdiklerini hedef alınca olaylar da ciddileşecek tabii.

Siz sevgili Oyungezerler'i Örümcek-Adam: Eve Dönüş'ü erkenden izlemeye davet ediyoruz. 5 Temmuz Çarşamba günü, İstanbul/Levent taraflarında, akşam saatlerinde yapılacak ön gösterime 10 şanslı üyemizi götürüyoruz. Tek yapmanız gereken çekilişimize katılmak! Kazananlar 4 Temmuz Salı günü, en geç saat 16.00'da açıkalanacaktır.

haberici-spidey

Yönetmen: Jon Watts

Yapımcılar: Kevin Feige, Amy Pascal

Senaryo: Jonathan Goldstein, John Francis Daley ve Jon Watts, Christopher Ford ve Chris McKenna, Erik Sommers

Uyarlanan Marvel Çizgi Romanı Yazarları:  Stan Lee ve Steve Ditko

Yönetici yapımcılar: Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Patricia Whitcher, Jeremy Latcham, Stan Lee

Oyuncular: Tom Holland, Michael Keaton, Zendaya, Jon Favreau, Donald Glover, Tyne Daly, Ile Marisa Tomei ve Robert Downey Jr.

Uyarı: Örümcek-Adam: Eve Dönüş ön gösterim etkinliği filmin Türkiye dağıtımcısı Warner Bros. Pictures izniyle düzenlenmektedir. Tüm hakları saklıdır. Davetiyeler hediyedir para ile satılamaz. Gösterimlerde lütfen kayıt cihazı kullanmayınız ve telefonlarınızı kapalı tutunuz.

MARVEL and all related character names: © & TM 2017 MARVEL.
Spider-Man: Homecoming, the Movie ©2017 CPIL. All Rights Reserved.


YORUMLAR
Parolamı Unuttum