Orwell: Keeping an Eye On You Kısa Bir Süreliğine Steam’de Bedava

Big Brother is watching you!

Haberi hızlıca verip kaçayım arkadaşlar. Çünkü süre çok kısa. 2016 yılında çıkan Orwell: Keeping an Eye On You adlı oyunu oynamak isteyip de henüz satın almayanlardansanız, bugün Steam'de bedava. Kendisine şu adresten ulaşabilirsiniz. Steam oyun kütüphanenize eklemek için acele edin. Zira bu akşam saatlerinde süre dolacak.

Oyunu kısaca özetleyecek olursak; devletin vatandaşları takip etmek için kurduğu gizli bir birimde işe alınıyorsunuz. Sonrasında "şüpheli" görülen kişilerin; telefon görüşmelerini, e-posta trafiklerini, internet paylaşımlarını, hatta cep telefonlarını ve bilgisayarlarını takibe alıyor ve bunları raporluyorsunuz. Böylece suçun işlenmesinin önüne geçmeye, vatandaşlarınızı korumaya (!) çalışıyorsunuz. Hikayede oyuncuyu şaşırtacak, ters köşe yapacak ufak detaylar da vardı. Oynaması keyifli, düşündürttükleri ile de kıymetli bir oyundu benim için. Hazır bedava iken sizler de bir şans verin.

Bu arada devam oyunu Orwell: Ignorance is Strength de Steam'de indirime girmiş durumda, ona da şu adresten ulaşabilirsiniz. Serinin her iki oyununu da oynamak için güzel bir fırsat. Kaçırmayın derim.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum