Outer Wilds, Epic Store'a Özel Olarak Çıkacak

Bir süreliğine ama ne kadar belli değil...

Outer Wilds'ın geliştiricileri, oyunun Epic Store ve Xbox One için çıkacağını, ilerleyen dönemde destekçilerinin talep ettiği platformlara da geleceğini duyurdular.

Outer Wilds'ın geliştiricisi Mobius Digital, Epic Games ile yapılan anlaşmanın, stüdyonun oyun geliştirmeye devam edebilmesi için önemli bir katkı sunduğunu belirtiyor. "Bu işbirliklerinin (Annapurna Interactive, Epic Games, Xbox) her birisi, daha iyi oyunlar yapmak ve oyunumuzu oynamak isteyen herkese ulaşmak için bize yardımcı oluyor" şeklinde bir paylaşımda bulunmuşlar kitle fonlaması sayfalarında.

Benzer haberlerden alıştığımız üzere, destekçilerini üzen bir adım olduğu bilgisi de eşlik ediyor bu gelişmeye. Hatta iade talep edebileceğini söyleyenler de var destekçiler arasında.

Outer Wilds için uzun olarak değerlendirilebilecek bir geliştirme süreci söz konusu. Oyunun çok daha önce çıkması planlanıyordu, ama geliştirme süreci uzadı. Destekçilerden toplanan fonun bu süredeki masrafları karşılaması da çok mümkün görünmüyor. Demek ki bu tarz işbirlikleri ile projeyi hayata geçirmeye çalışıyor geliştiricileri. Bu da anlaşılabilir bir şey.

Umuyoruz sonunda ortaya iyi bir oyun çıkar, destekçilerini ve diğer oyunseverleri memnun edecek bir yapım olur. Merakla bekliyoruz. Takipteyiz.
 

YORUMLAR
creepylord
13 Mayıs 2019 17:19

Bir an Outer Worlds ile karıştırdım. Bu tarz hamlelerle de güzel paralar kazandılar bu arada. Önce Steam de oyunlarını listeleyip bi süre sonra Epic Store a geçeceğini söyleyince "Aman Steam'deyken alayım da, sonra uğraşmayayım." diye hemencecik satın alıveriyor insanlar.

Parolamı Unuttum