Outward’un Devam Oyunu Duyuruldu

Bakalım bu sefer nasıl bir performans sergileyecek

Nine Dots Studio, 5 yıl kadar önce Outward ile çıkmıştı oyun severlerin karşısına. Aksiyon RYO türündeki oyun, stüdyonun beklentilerini karşılamış olsa gerek, 5 yılın ardından Outward 2’yi duyurdular.

Outward, hayatta kalma dinamiklerinin ön planda olduğu bir oyundu. Yırtıcılara karşı dikkatli olmanız, zorlu çevre koşullarına direnebilmeniz ve bulaşıcı hastalıklardan korunmanız gerekiyordu. Karakterinizin sınırları sadece yüzleştiği tehditlerle değil aynı zamanda uykusuzluk, açlık ve susuzlukla da test ediliyordu. İşin içine bir de şehir kurma mekaniği eklenmişti. Yani standart bir kopyala yapıştır açık dünya aksiyon RYO olmaktan kaçınmaya çalışan bir oyundu.

Şimdi de bunu yeni oyunla bir seviye ileriye taşımaya çalışacaklar. Gece-gündüz döngüsü ve mevsimsel hava koşulları gerek karakterler gerek oyunun geçtiği dünyadaki diğer canlılar üzerinde etkili olacak, onların hareket tarzlarını değiştirebilecek. Dünyanın daha dolu hissettirmesi için çalışılmış. Ayrıca çatışmalar üzerine de eğilmişler, bu konuda ilk oyunun hayranlarının sesine kulak verdiklerini söylüyorlar. İlk oyunda olduğu gibi oyunda hızlı seyahat bulunmayacak ve otomatik kayıt sistemi devam edecek. Ve yine ilk oyunda olduğu gibi bu oyunu da tek başınıza veya arkadaşlarınızla oynayabileceksiniz.

Outward 2’nin çıkış tarihi henüz belli değil. Bakalım bu sefer şeytanın bacağını kırıp daha başarılı bir performans sergileyebilecekler mi.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum