Overwatch 2 Kozmetiklerinin Fiyatı 45 Dolara Kadar Çıkabilir!

Bedava dediysek o kadar da değil...

Oyun dünyası son dönemlerde mikro ödemeleri hiç olmadığı kadar tartışır hale geldi. Fakat Diablo Immortal'ın yarattığı bu sarsıntı, devasa bir zelzelenin başlangıcı olabilir. Çünkü iddialara göre Activision Blizzard, yeni oyunları Overwatch 2'nin pazarıyla dudak uçuklatmaya geliyor. Overwatch 2'de bir kozmetiğin neredeyse 45 dolara alınabileceği gündemde. 

Bildiğiniz üzere Overwatch 2, tamamen ücretsiz olarak oynanabilen bir servis oyunu haline gelecek. Bu kapsamda Blizzard'ın, OW ile özdeşleşen loot box sistemini de rafa kaldıracağını da biliyoruz. Yeni oyunda, artık pek çok oyundan tanıdığımız, battle pass sistemi çalışıyor olacak. Fakat bunun dışında pazar içerisinden istediğiniz ürünleri de alabileceksiniz.

Blizzard, bu pazardaki fiyatları belirlemek için bir anket yayınlamış durumda. Bu ankette katılımcılara, Mythic seviyesinde bir kozmetik için 45 dolar ödemeyi göze alıp almayacakları soruluyor. İlerleyen sorularda ise efsanevi seviyedeki kozmetikler için 24.99 dolar, silah süsü için ise 9.99 dolar ödemeye nasıl baktıkları sorulmuş.

Bakalım oyun çıkış yaptığında fiyatlar nasıl olacak?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum