Overwatch 2’den İlk Detaylar

İkinci perdeyle birlikte neler geliyormuş bakalım…

Blizzcon’da Overwatch 2 duyurusu yapılması bekleniyordu ve beklendiği gibi de oldu. Merak edilen şey bunun bir devam oyunu mu yoksa büyük hacimli bir güncelleme mi olacağıydı. Artık, bir devam oyunu ile karşı karşıya olduğumuzu biliyoruz. Peki bunun haricinde neler öğrendik? Pek çok şey…


Overwatch 2’de oyuncular dünya kahramanları rollerine bürünecek. İlk oyundaki gibi takımlar halinde mücadele korunuyor. Elde edilen başarımlar ve loot koleksiyonları korunacak, yani yeni oyunda da kaldığınız yerden devam edebileceksiniz. Yeni kahramanlar ve yeni haritalar geliyor. Push haritası oyun dünyasını genişletecek.

EeSSce.jpg

‘Hikaye Görevleri’ hem Winston ve Tracer gibi orijinal kadrodan kahramanlarla hem de yeni jenerasyon kahramanlarla oynanabilecek. Overwatch dünyasında patlak veren yeni krizde aktif bir şekilde rol oynamamız gerektirecek dört oyunculu görevler bizleri bekliyor imiş sevgili Oyungezerler. Hikaye ilerledikçe farklı kahramanlarla takımlar oluşturacak, dünyayı Null Sector’ün Omnic güçlerine karşı savunacak, robot ordularının saldırılarının arkasında yatan nedenleri açığa çıkarmaya çalışacak ve yeni tehditlerle yüzleşecekmişiz.

Overwatch 2

‘Kahraman Görevleri’ ile takımımız, şehirleri robot istilasına karşı savunacak, Talon ajanlarına ve dünyayı kuşatan kötü güçlere karşı direneceğiz. Bu modda, kahramanlarımızı seviye atlatmak da mümkün olacak. Reinhardt'ın Ateş Saldırısı'nın yakınlardaki rakipleri yakması veya Tracer'ın Enerji Bombası'nın korkunç bir zincirleme reaksiyona yol açması gibi kişiselleştirme seçenekleri de oyunumuza renk katacak.

PvE haritalarının geleceği de ilan edildi. Oldukça geniş haritaları destekleyen bir oyun motoru geliştirilmesi ve özellikle karakter modellemeleri ile animasyonlarda görsel iyileştirmeler de belirtilen yenilikler arasında.

İlk oyundaki kahramanları, haritaları ve modları devam ettiriyor oyun. Bu sayede ilk oyunun sahipleri ikinci oyunu almamış olsalar dahi oynamaya devam edecekler, hatta ikinci oyunun kahramanlarıyla, ikinci oyunun haritalarında da oynayabilecekler. Yeni kahramanlar ve haritalar önümüzdeki dönemde duyurulacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum