Overwatch 2'den Yeni Detaylar Geldi

Blizzcon'da oynanabilir bir demo olacak

Overwatch 2 artık bir sürpriz olmaktan çıktı. Haftalardır yeni oyunun Blizzcon'da gösterileceği iddiaları etrafta dolaşırken ESPN, Blizzard'ın içerisindeki kaynaklarından aldığı bilgiler ile bu iddiaların bir kısmını doğrulamayı başardı. Yeni oyunun birkaç gün sonra Blizzcon'da olacağı neredeyse kesinleşti.

ESPN'in kaynakları bazı önemli detaylar da paylaşmış. Örneğin aşağıda görebileceğiniz yeni Overwatch logosu ve kapağının oyuna ait olduğu söyleniyor. Bu görselin içerisinde oyunda olması beklenen karakterlerden Lucio da bulunuyor. Kaynakların ifadelerine göre Blizzcon'a katılan şanslı izleyiciler, oyunu ilk kez deneyimleme fırsatı da bulacak.


Alışılagelmiş Overwatch formülü üzerinde oynayacak yeni oyunda tanıdık yüzleri görme fırsatımız olacak. Fakat Overwatch 2 ile birlikte yeni haritalar ve yeni PvE görevler gelecek. Bu görevlerden biri sadece 4 kişi ile oynanabilecek ve Rio de Janerio'da geçecek. Aynı iddialara göre oyunun PvE kısmının hikaye odaklı olacağı da belirtilmiş. Push adı verilen yeni oyun modu ise yeni haritalardan olan Toronto'da oynanabilecek. 

Geçtiğimiz sene düzenlenen Blizzcon'da epey tepki çeken Blizzard'ın üzerindeki kara bulutlar bir türlü dağılmıyor. Elindeki tüm duyurular ve sürprizler ile iyi bir Blizzcon geçirmeye hazırlanan firma, bakalım istediği şeyi yapabilecek mi...

YORUMLAR
Parolamı Unuttum