Overwatch 2'nin Tracer'ı Kulübeye Çekilmeyecek

Hasar bug'ı olmadan karakterin gücü yarı yarıya düşüyor.

Blizzard'ın Overwatch ekibi, "Overwatch 2'yi" uzun süredir geliştiriyordu. Fakat oyunun çıkışı ile birlikte pek çok tanıdık karakterin bozulduğunu görmeye başladık. Önce yenilenen Bastion, ulti glitch'i nedeniyle ortadan kalktı. Ardından kitleri neredeyse aynı kalan Torbjörn ve Mei gibi karakterler kulübeye çekildi. Şimdi ise gözler Tracer'a çevrildi.

Oyunun en atik şampiyonu olan Tracer, bu avantajını dengelemesi adına hızlı ateş eden fakat menzili çok yüksek olmayan silahlar kullanıyor. Fakat görünüşe göre Overwatch 2'de Tracer, 20 metre uzaklığa kadar hasarından hiçbir şey kaybetmiyormuş. Bu da karakteri çok ama çok daha tehlikeli hale getiriyor.

Oyunun yönetmeni Aaron Keller, Reddit'te yaşanan tartışmaya son vermek adına bir açıklama yayınladı. Bu bug'ın son güncellemeler ile birlikte ortaya çıktığını söyleyen yönetmen, yine de Tracer'ın buff'a ihtiyacı olduğunun altını çizdi. Yani istemeden ortaya çıkan bu bug, Tracer'ın ihtiyacı olan bir şeymiş...

Kısacası Tracer'ın kulübeye çekilmesi pek muhtemel görünmüyor. Fakat geliştirici ekip, bug'ın düzeltilmesi ile birlikte Tracer'ın kitinin de değiştirileceğini belirtiyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum