Overwatch 2'nin Yeni Karakteri, Arkadaşları Birbirine Düşürebilir

Ne kadar "şakacı" bir oyuncu olduğunuza bağlı...

Henüz dün sabah saatlerinde sizlerle Overwatch 2'nin yeni destek karakteri Lifeweaver'dan bahsetmiştik. Teknik detaylarını öğrenebildiğimiz Taylandlı karakterimiz, şimdi de resmi oynanış videosu ile karşımızda. Destek takımının son üyesi olacak Lifeweaver, 11 Nisan'da yeni sezonla birlikte oyuna eklenmiş olacak.

Standart saldırısıyla takım arkadaşlarına can basabilecek Lifeweaver, ikincil saldırısıyla ise seri atışlar yaparak hasar verdiği dikenler fırlatacak. Daha önce bahsettiğimiz gibi Lifeweaver'ın kitinde "Petal Platform" isimli asansör görevi gören bir yetenek bulunuyor. Video içerisinde bu yeteneğin kullanım şekillerinden birini görebiliyoruz.

Rejuvenating Dash yeteneği ise Lifeweaver'ın bir noktaya hızlı şekilde hareket ederek kendisine can basmasını sağlayacak. Life Grip isimli yetenek ise bir takım arkadaşınızı kendinize çekmenize olanak sağlıyor. Fakat oyunun subreddit'i şimdiden bu yetenekle kendi arkadaşlarını ilginç durumlara sokan oyuncuların videoları ile dolu...

Lifeweaver'ın pasifi de karakterin kendisi kadar ilginç. Lifeweaver öldürüldüğünde yere, alan ilk kişiye can basacak bir hediye düşürüyor. Bu hediyeyi düşmanlarınız da alabiliyor.

YORUMLAR
yrgn
5 Nisan 2023 21:38

Harika, tilt edilen supportlar verecek Trollüğün gözüne :D

Parolamı Unuttum