Overwatch 2'ye Devasa İçerik Güncellemesi!

Ağustos ayı dolu dolu geçecek

Overwatch 2, son dönemlerde hayal kırıklıkları yaratıyor. Blizzard'ın PvE kararının ardından da oyuncular kazan kaldırmaya başlamıştı. Fakat dün yayınlanan Xbox Showcase esnasında, oyunun en büyük içerik güncellemesi resmen tanıtıldı. Hem de işin içinde PvE içerikler de var...

Blizzard'ın "en büyük içerik güncellemesi" olarak tanımladığı paket Ağustos ayında oyuna eklenecek. Invasion isimli güncellemede yeni hikaye modu, bir co-op oyun modu ve destek şampiyonu bulunacak. 10 Ağustos'ta başlayacak yeni sezon ile birlikte tüm içerikler ücretsiz olarak oyuna eklenecek.

Hikaye modunda oyuncular, bir grup asi robotun peşine düşerek yarattıkları kaosa son vermeye çalışacak. Null Sector isimli terörist grubun saldırılarının arkasındaki büyük oyunu çözmek oyuncuların işi olacak. Ekibin kaçırdığı zavallı omnic'leri, hep birlikte kurtarmaya çalışacağız.

Co-op görevlerde ise oyuncular, Kings Row'a yolculuk ederek Tracer'ın bir "arkadaşını" kurtarmaya çalışacak. Oyunun en ikonik haritalarından biri olan Kings Row'u, ilk kez göremediğimiz noktalarından ziyaret etme fırsatı bulacağız.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum