Overwatch İçerisinde Super Smash Bros. Oynamaya Ne Dersiniz?

Workshop sisteminin meyveleri

Nintendo severlerin gözbebeği Super Smash Bros serisi, PC üzerinde oynanamıyor bildiğiniz üzere. Peki ama bilgisayarlarında Smash oynamak isteyen kullanıcılar ne yapacak? Tabi ki Overwatch indirerek “Smashwatch’un” tadını çıkaracak.

Overwatch ekibinin son dönemlerde tanıttığı en önemli özelliklerden biri olan Workshop sistemi, harikalar yaratmaya devam ediyor. Daha önce pek çok eğlenceli ve yaratıcı modlar incelediğimiz Atölye sisteminin en yeni meyvesi “Smashwatch” oldu.


Oyun modunu tamamen 2D platform perspektifinde tasarlayan ajfis3, karakterlerin hasar aldıkça daha uzağa gitmesini sağlayan bir sistem geliştirmiş. Super Smashwatch adını verdiği bu modda amaç, rakibinizi platformlardan fırlatmak olacak.

Modun gerçekten Smash gibi hissettirdiğini de belirtmek gerek. Kalkanlar, havada yapılan hamleler hatta kamera açısı bile Nintendo’nun klasik oyununu andırıyor. Yapımcı ajfis3, Reddit’te yayınladığı bir gönderi ile oyunun içerisindeki menüleri bile değiştirdiği modun nasıl işlediğini anlatmış.

Oyun modunu denemek isteyenler için Atölye kodu: VZ4YG

YORUMLAR
Parolamı Unuttum