Overwatch'ın Yeni Güncellemesi ile Sunucu Listesi Eklendi

İstediğiniz kurallarla istediğiniz gibi sunucu açabileceksiniz

Overwatch'ın geçtiğimiz günlerde başlayan 4. sezonu, beraberinde büyük bir güncelleme de getirdi. Nurettin Tan'ın detaylarıyla anlattığı yeni güncelleme, oyuna sadece dengeleme değişiklikleri getirmedi; uzun süredir beklenen 'Sunucu Listesi'  de (Server Browser) bu güncelleme ile oyuna dahil oldu. 

Blizzard'ın; daha doğrusu Jeff Kaplan'ın büyük bir hevesle tanıttığı ve 'hypeladığı' Sunucu Listesi özelliği, oyunun özel moduna büyük bir değişiklik katıyor. Herkese hızlı ve basit bir şekilde özel bir sunucu açma şansı veren bu yeni özellik, beraberinde birçok kişiselleştirme opsiyonu da getiriyor. Blizzard tarafından sunulan birkaç hazır tema dışında istediğiniz gibi oyuna müdahale etme şansı elinizde.

Kahramanların canlarını arttırabiliyor, yürüme hızları ile oynayabiliyor, belirli yeteneklerin hasarlarını değiştirebiliyor ve bu sunucuları isterseniz herkese açık, isterseniz de sadece arkadaşlarınız arasında görülebilecek şekilde tasarlayabiliyorsunuz. Oyundan 'Arcade' bölümüne gittiğinizde karşınıza çıkan 'Create Game' butonu ile bu sunucu yaratma sayfasına ulaşabilirsiniz.

Özel sunucular Overwatch'a nasıl bir eğlence katacak, ne kadar tutacak yakın zamanda göreceğiz. Fakat şimdiden birçok eğlenceli sunucu oyuncular tarafından oluşturulmuş ve dolup taşmış durumda. 12 McCree'nin çok az bekleme süresi ile kıyasıya kapıştığı bir sunucuda oynama keyfini kaçırmamanızı öneririm. Sunucu Listesi PC, Xbox One ve PlayStation 4'te aktif durumda.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum