Overwatch'ın Yıl Dönümü Özel Kostümleri Ortaya Çıktı

Blizzard, Overwatch'ı içeriğe boğmaya devam ediyor...

Overwatch'ın bugünden (23 Mayıs) başlayıp 12 Haziran'a kadar devam edecek yıl dönümü etkinliği ve bu etkinliğe özel kostümleri ortaya çıktı.

Oyunun resmi YouTube kanalında yayımlanan video ile birlikte, tamı tamına 11 yeni efsanevi kostüm, birçok dans hareketi, sprey ve profil ikonu gibi içerikler oyunculara tanıtıldı. Pharah, Hanzo, Genji, Mei, Symmetra, D.Va, Soldier 76, Tracer, Bastion, Zarya ve Lucio yeni efsanevi kostümlere kavuşurken, oyundaki her bir kahraman için özel dans hareketi de oyuna eklendi. Ayrıca geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan üç yeni arena haritası, 1v1 ile 3v3 modları için oyuna dahil edilmiş durumda.

Tüm bu içerikleri hesabınıza eklemeniz için tek yapmanız gereken, 12 Haziran'a kadar Overwatch oynamanız ve yıl dönümü özel kutularını açarken bildiğiniz tüm adakları adayıp, duaları sıralayıp, tüm totemleri yerine getirmek. Ha isterseniz "parayı veren düdüğü çalar"  mantığıyla bu kutulardan satın alabilirsiniz de! Ayrıca Overwatch'ı satın almadıysanız; şimdi tam sırası! Overwatch: Game of the Year Edition bu süre zarfında $20 indirimle satılıyor.

Görselleri büyütmek için üstüne tıklayabilirsiniz.

Bastion

D.va

Genji

Hanzo

Mei

Pharah

Soldier_76

Symmetra

Zarya

Lucio

YORUMLAR
Parolamı Unuttum